Το γυμναστήριο FitnessPlus

Τώρα το Παγκράτι, ο Βύρωνας, η Καισαριανή, τα Ιλίσια και όχι μόνο, έχουν το δικό τους γυμναστήριο. Cross Training, Reformer Pilates, Trx, Yoga, Pilates, Fitness, Dance Aerobic, Power Cycling – Spinning, Body building, Zumba, Total Body, κομμωτήριο, αισθητική, massage, sauna, solarium, λιπομέτρηση, Power plate, Personal training, σε έναν άρτια διακοσμημένο χώρο

To Fitness Plus έχει 20 χρόνια ποιοτική παρουσία στον χώρο του fitness και διαθέτει μια ομάδα από υψηλά καταρτισμένους γυμναστές, έτοιμους να σχεδιάσουν το προσωπικό σας πρόγραμμα γυμναστικής, προσαρμοσμένο στον δικό σας στόχο και χρόνο. Τα εργαλεία μας είναι τα πλέον εξειδικευμένα όργανα γυμναστικής Matrix, Tuff Stuff, Gear up, Sterling, Circle Fitness.

Παράλληλα, για τους λάτρεις των ομαδικών προγραμμάτων, απλά απολαύστε τα!

Τέλος, για εσάς που το γυμναστήριο δεν είναι μόνο γυμναστική, το κομμωτήριο, η αισθητική, το μασάζ και το σολάριουμ, θα ολοκληρώσουν την ήδη όμορφη εικόνα σας.

Γνωρίζουμε τον τρόπο να σας κάνουμε να αγαπήσετε τη γυμναστική και να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια για μια πιο λειτουργική καθημερινότητα. Σας περιμένουμε στο γυμναστήριο μας.