ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ FITNESSPLUS

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ GROUPS 2023 (PLUS – REFORMER PILATES)

(ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ 11/9/23)

Είναι μαθήματα περιορισμένης συμμετοχής ή μη (mini personal – small training groups – normal training groups, με 6, 8, 9, 12, 16, έως 30 άτομα) και περιλαμβάνουν 9 διαφορετικά είδη: 1) Total Body, 2) Pilates Mat, 3) Abs & Hips, 4) Trx, 5) Power Cycling, 6) Dance Aerobic, 7) Fat Burn 4 All, 8) Pilates Reformer, 9) Cross Training.

1) Απαιτείται  να έχετε συνδρομή για PLUS GROUPS ή REFORMER PILATES.

2) Κάνετε τηλεφωνική κράτηση θέσης αυθημερόν λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων.

ΜΟΝΟ για το REFORMER PILATES: α) για συνδρομές μόνο σε αυτό κάνετε ως 3 κρατήσεις μαζί, β) για συνδυαστικές συνδρομές με Gym και/ή Plus groups κάνετε ως 2 κρατήσεις μαζί.

Οι κρατήσεις ισχύουν για την τρέχουσα εβδομάδα και οι επόμενες θα γίνονται μετά τα προγραμματισμένα μαθήματα, με δυνατότητα να γίνονται από την Κυριακή, μέσα στο ωράριο λειτουργίας μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ακύρωση κράτησης γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και τουλάχιστον 1 ώρα πριν το μάθημα.

3) Μπορώ να παρακολουθήσω 3 ίδια μαθήματα ανά εβδομάδα με κράτηση θέσης. Αν επιθυμώ να συμμετέχω σε περισσότερα από 3 ίδια μαθήματα μέσα στην ίδια εβδομάδα, μπαίνω αναμονή και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα 1 ώρα πριν την έναρξη του μαθήματος, συμμετέχω σε αυτό.

4) Συμμετέχω σε ένα μάθημα GROUPS ανά μέρα, με βάση τη διαθεσιμότητα. Αν θέλω να συμμετέχω σε 2ο ή 3ο μάθημα την ίδια μέρα, μπαίνω αναμονή και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα κατά την έναρξη του μαθήματος, συμμετέχω σε αυτό.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ REFORMER PILATES

 Στο REFORMER PILATES έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε τα ραντεβού που δικαιούστε ΣΤΑΘΕΡΑ στέλνοντας μήνυμα, γράφοντας τις επιθυμητές μέρες και ώρες μαζί με κάποιες εναλλακτικές. Κατόπιν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να τα ορίσουμε.

 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ: α) να υπάρχουν λιγότεροι ενδιαφερόμενοι από τη χωρητικότητα κάθε διαθέσιμου μαθήματος, β) να ακυρώνετε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τουλάχιστον 1 ώρα πριν το μάθημα σε περίπτωση που δε θα συμμετέχετε, γ) να ενημερώνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν τη λήξη της συνδρομής σας σε περίπτωση που δε συνεχίσετε.

Η επιχείρηση πάντα διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να τροποποιήσει τα σταθερά

ραντεβού μέλους όταν δεν πληρούνται ή δεν τηρηθούν οι παραπάνω προϋποθέσεις.