Γνωρίστε το νέο μας σύγχρονο Studio Pilates

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε το νέο μας Studio Pilates, που στεγάζεται ακριβώς απέναντι από το γυμναστήριο FitnessPlus, στην οδό Ηρώων Σκοπευτηρίου και Χρυσοστόμου Σμύρνης 2 στην Καισαριανή (Σύνορα με Παγκράτι).

Έχοντας σκοπό να καλύψουμε όλα τα πεδία της σύγχρονης εκγύμνασης, δημιουργήσαμε έναν χώρο στον οποίο ο ασκούμενος, υπό τις οδηγίες των άριστα καταρτισμένων και έμπειρων εκπαιδευτών, θα μπορέσει να εξασκηθεί στα τέσσερα S του Joseph Pilates : Strength (Δύναμη), Stability (Σταθερότητα), Stretch (Διάταση) και Stamina (Αντοχή).

O βασικός εξοπλισμός του Studio αποτελείται από:

Α) Reformer με Tower (5 κρεβάτια)

Η αστάθεια της κυλιόμενης πλατφόρμας με τα ελατήρια στο Reformer, που βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα αντίστασης, βοηθούν να δουλέψει το σώμα περιμετρικά για σταθεροποίηση, δύναμη και ισορροπία.

Το Tower είναι μια κάθετη προσθήκη στο Reformer με επιπλέον ελατήρια και εξαρτήματα για πρόσθετες ασκήσεις με τα χέρια.

Η ρύθμιση των ελατηρίων και της αντίστασης γίνεται ανάλογα με το ύψος, το βάρος και τη δύναμη του ασκούμενου.

Β) Reformer Cadillac

Pilates Reformer

Μοιάζει με διπλό κρεβάτι με ουρανό, ανυψωμένο από το πάτωμα και εξοπλισμένο με μια ποικιλία από μεταλλικές οπές, ελατήρια και μια ξύλινη μπάρα.
Οι ασκήσεις στο Reformer Cadillac βοηθούν στην ανάπτυξη μυών και στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Γ) Pedi Combo (Wunda Chair + Pedi Pole)

Είναι ένα κουτί που μοιάζει με καρέκλα, με τη προσθήκη Tower ελατηρίων.
Από την μία πλευρά μπορεί να δεχτεί πιέσεις προς τα κάτω, νικώντας τις αντιστάσεις των ελατηρίων όπως ένα πεντάλ, ενώ χωρίζεται σε δύο μέρη για να λειτουργούν ανεξάρτητα.

Ο ασκούμενος εξασκείται από όρθια, καθιστή ή ξαπλωμένη θέση και πετυχαίνουμε σταθερότητα και ευκαμψία με αυτό το είδος άσκηση.

Το Pilates Plus είναι ένα Studio σύγχρονης γυμναστικής, το οποία θα καλύψει την ανάγκες σας για σωστή και ασφαλή άσκηση, ότι επίπεδο εμπειρίας άσκησης κι αν έχετε, θα σας δώσει την τόνωση που χρειάζεται το σώμα σας να αντεπεξέλθετε στις ανάγκες της καθημερινότητας και σίγουρα θα σας βοηθήσει να γίνει η γυμναστική Pilates τρόπος ζωής.

Πάντα κάτω από την εποπτεία της ομάδας του FitnessPlus Gym, καθώς πάνω από 20 χρόνια φροντίζουμε να γυμνάζεστε σωστά, με ασφάλεια και αξιοπρέπεια.

Δείτε ΕΔΩ τις τιμές των μαθημάτων pilates.

 

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.